Hlavní menu
Zavolejte nám a rezervujte si svůj stůl
+420 774 788 230
1. Kuřecí polévka: 50,-
jemný kuřecí vývar ochucený čerstvými bylinkami a smetanou
Chicken soup
Mild chicken broth with fresh herbs and cream
2. Rajčatová polévka: 50,-
rajčatový krém se smetanou a indickým strouhaným sýrem
Tomato soup
Tomato soup with cream and Indian grated cheese
3. Zeleninový mix Pakora – 4 ks 100,-
mix květáku, brokolice, rajčat a papriky, ochucený bylinkami, obalený v těstíčku se speciální příchutí a smažený
Vegetable mix Pakora – 4 pieces
mix of cauliflower, broccoli, tomatoes and peppers, seasoned with herbs, wrapped in a special flavoured batter and deep-fried
4. Cibulové Vajee – 4 ks 100,-
krájená cibule – obalená ve speciálně ochuceném těstíčku a smažená
Onion Vajee – 4 pieces
Sliced onions – wrapped in specially flavored batter and fried
5. Zeleninová Samosa – 2 ks 80,-
trojúhelníkové těsto plněné kořeněnými rajčaty, zeleným hráškem a sušeným ovocem
Vegetable Samosa – 2 pieces
triangular pastry stuffed with spicy tomato, green peas and dried fruit
6. Restované Pappadum – 2 ks 20,-
křupavá tenká placka dělaná z čočky, s celým kmínem a kořením, servírovaná s mátovou omáčkou
Roasted Pappadum – 2 pieces
crispy thin Pappudum from the lentil, the whole cumin seeds and spices, served with
mint sauce
7. Masala Pappadum – 2 ks 50,-
mix čestvé krájené zeleniny s indickým kořením na placce Pappadum
Masala Pappadum – 2 pieces
mix of fresh sliced vegetables with spices on Pappadum
8. Kuřecí Tikka Masala 215,-
Kuřecí Tikka Masala je nejpopulárnější indické jídlo na světě a také skoro národní jídlo v Anglii. Kuřecí kousky se vaří s rajčaty, cibulí, pastou z kešu ořechů, a smetanou, k dochucení se používá zelený kardamon, hřebíček, bobkový list, garam masala a kašmírově červené chilli (používá se pro barvu a chuť).
Chicken Tikka Masala
Chicken Tikka Masala is the world ́s most popular Indian food and almost a national dish in England. Chicken is prepared with tomatoes, onions, cashew nut paste and cream, seasoned with green cardamom, cloves, bay leaf, garam masala and cashmere red chili (used for color and flavor).
9. Jehněčí Tikka Masala 255,-
jehněčí kousky vařené s rajčaty, cibulkou, pastou z kešu ořechů, garam masalou, černám kardamonem, bobkovým listem, hřebíčkem, dochuceny smetanou Jako přílohu doporučujeme rýži nebo indický chléb (naan)
Lamb Tikka Masala
lamb pieces prepared with tomatoes, onions, cashew nut paste, garam masala, black cardamom, bay leaf, cloves and cream As a side dish we recommend rice or Indian bread (Naan)
10. Vepřové Tikka Masala 215,-
Toto indické jídlo je v Evropě velice oblíbené. Vařené vepřové kousky s rajčaty, cibulkou, pastou z kešu ořechů a kořením (černý a zelený kardamon, zázvor a česneková pasta, bobkový list), dochucené smetanou.
Pork Tikka Masala
This Indian dish is very popular in Europe. Pork pieces cooked with tomatoes, onions, cashew nut paste, and spices (black and green cardamom, ginger, garlic paste, and bay leaf) with cream at the top.
11. Krevetí Tikka Masala 260,-
Velice chutné indické jídlo z mořských plodů. Krevety se vaří s rajčaty, cibulí, zázvorem, česnekovou pastou, pastou z kešu ořechů, speciálním indickým kořením a dochutí se smetanou.
Shrimp Tikka Masala
Very tasty Indian seafood dish. Shrimps are cooked with tomatoes, onions, ginger, garlic paste, cashew nut paste, exotic spices and finished with cream.
12. Botti Masala 260,-
masový mix (kuřecí, jehněčí a vepřové) marinované v zázvoru, česneku, koriandru a bylinkách, zarolované do válečků a restované v tandori kotli, pak se vaří s rajčaty, cibulí, pastou z kešu ořechů, dále pak kousky papriky, cibule a zázvoru.
Botti Masala
Meat mix (chicken, lamb and pork) marinated in ginger, garlic, coriander and herbs, rolled up and roasted in the tandoori oven, then cooked with tomatoes, onions, cashew nut paste, pepper, onions and ginger.
13. Máslové kuře 205,-
Vykostěné kousky kuřeře (tikka) v krémové rajčatové omáčce, s pastou z kešu ořechu, ochucené s na slunci sušeným fenugreekem, zázvorem, kardamonem, dochucené máslem a smetanou
Butter chicken
Boneless pieces of chicken (tikka) in creamy tomato sauce with cashew nut paste, seasoned with sun-dried fenugreek, ginger, cardamom, with butter and cream on the top.
14. Kuřecí Korma 205,-
Hustá smetanová omáčka dělaná z pasty z kešu ořechů, máku, khoyi, kokosem, smetany, s máslovo-šafránovou příchutí. Jemné a sladké jídlo.
Chicken Korma
Thick creamy sauce with butter-saffron flavour made from cashew nut paste, poppy seeds, Khoy, and coconut cream. Delicate and sweet food.
15. Kuřecí Hyderabadské Korma 195,-
Speciální jídlo z Hyderabady (město v Indii). Kuřecí kousky z tandoori kotle plus jemná omáčka s rajčaty, pastou z kešu ořechů, kokosu a příchutí máty.
Hyderabad Chicken Korma
Special food from Hyderabad (city in India). Tandoori chicken pieces with delicate sauce from tomatoes, cashew nut paste, coconut and mint.
16. Kuřecí Vindaloo 195,-
Vindaloo je jídlo, které pochází od Indů z Portugalska. Velmi pálivý pokrm s ostrým kořením, octem a rajčaty, má sladko-kyselou chuť. (ostrost pokrmu si můžete zvolit – od jemně pálivého, přes pálivý až velmi pálivý)
Chicken Vindaloo
Vindaloo is a dish that originates from Indians living from Portugal. Very hot dish with sharp spices, vinegar and tomato, it has sweet-sour taste. (sharpness can be modificated – from delicately spicy, through hot to very hot).
17. Kuřecí Mandras 195,-
Velmi oblíbené jídlo v jižní Indii. Bohatá chuť připravená z chilly, tamarindu, rajčat a šťávy z cibule. (ostrost pokrmu si můžete zvolit – od jemně pálivého, přes pálivý až velmi pálivý)
Chicken Mandras
Very popular dish in South India. Rich flavor of chili, tamarind, tomato and onion juice (sharpness can be modificated – from delicately spicy, through hot to very hot).
18. Kuřecí Kari 190,-
Vykoštěné kuřecí kousky ve vývaru s rajčaty a orestovanou cibulkou, indickým kořením, dochucené smetanou.
Chicken Curry
Boneless chicken pieces in broth with tomatoes, fried onions, and spices, with cream on the top.
19. Kuřecí na mangu 195,-
Kuřecí na mangu je velice oblíbený indický pokrm v Německu. Kousky kuřecích prsíček vařené s rajčaty, pastou z kešu ořechů a pyré z čerstvého manga, obohacené kořením.
Mango Chicken
Mango Chicken is a very popular Indian dish in Germany. Pieces of chicken breast cooked with tomatoes, cashew nut paste and fresh mango puree, enriched with spices.
20. Kuřecí Jalfrezi 195,-
Kuřecí kousky s červenou cibulkou, paprikou a zeleninou vařené ve speciální ostro-kyselé omáčce. (ostrost pokrmu si můžete zvolit – od jemně pálivého, přes pálivý až velmi pálivý)
Chicken Yalfrezi
Chicken with red onion, peppers and vegetables cooked in a special sharp-sour sauce (sharpness can be modificated – from delicately spicy, through hot to very hot).
21. Kuřecí Kadai 195,-
kuřecí kousky s paprikou, rajčaty, cibulkou, celým koriandrem, kmínem, v cibulovo-tomatové omáčce dochucené koriandrem
Chicken Kadai
chicken pieces with peppers, tomatoes, onions, whole coriander, cumin, in onion-tomato sauce seasoned with coriander.
22. Kuřecí Palak 195,-
kuřecí kousky s čerstvým špenátem vařené s česnekem, zázvorem, kmínem, fenugreekem, dochucené speciální indickou smetanou a desu ghee (speciální indické máslo)
Chicken Palak
chicken pieces with fresh spinach cooked with garlic, ginger, cumin, fenugreek, seasoned with a special Indian cream and desu ghee (special Indian butter).
23. Česnekové kuřecí 195,-
kousky kuřecích prsou vařené s česnekem, orestovanou cibulkou, garam masalou, rajčaty, cibulkou a pastou z kešu ořechu, dochuceno česnekem
Garlic Chicken
chicken breast pieces cooked with garlic, roasted onions, garam masala, tomatoes, onions and cashew nut paste, seasoned with garlic.
24. Kuře Fenugreek 195,-
marinované kuřecí kousky s česnekem a zázvorovou pastou, koriandrem, garam masalou, naložené přes noc a potom vařené v tomatovo-cibulové omáčce s pastou z kešu ořeku a fenugreek („řecké seno“)
Fenugreek Chicken
marinated chicken pieces with garlic and ginger paste, coriander, garam masala, marinated overnight and then cooked in a tomato-onion sauce with cashew nut paste and fenugreek.
25. Máslové vepřové 195,-
vepřové kousky v krémové rajčatové omáčce, s pastou z kešu ořechů, ochucené na slunci sušeným fenugreekem, zázvorem a zeleným kardamonem, nakonec dochucené máslem a smetanou
Butter Pork
pork chunks in a creamy tomato sauce with a cashew nut paste, flavored with sun-dried fenugreek, ginger and green cardamom, with butter and cream on the top.
26. Vepřové Mango 195,-
vařené kousky vepřového masa v jemné rajčatové omáčce, s pastou z kešu ořechů a mangovým pyré, obohacené kořením s výraznou chutí
Mango Pork
pieces of pork cooked in a light tomato sauce with a cashew nut paste and mango puree, with distinctive spicy flavor.
27. Vepřová Korma 195,-
vařené vepřové kousky v krémové omáčce z kešu ořechů, mákem, khoyoou, kousky kokosu, smetanou, máslem a šafránovou příchutí. Tento pokrm je velmi jemný a lehký.
Pork Korma
pork pieces cooked in a creamy sauce of cashew nuts, poppy seeds, khoyoou, coconut, cream, with butter and saffron flavor. This dish is very mild and light.
28. Vepřové Vindaloo 195,-
velmi ostrý sladko-kyselý pokrm – vepřové kousky vařené v rajčatovo-cibulovém vývaru s ostrým kořením, octem a brambory. (ostrost pokrmu si můžete zvolit – od jemně pálivého, přes pálivé až velmi pálivé)
Pork Vindaloo
very hot sweet and sour dish – pork pieces cooked in a tomato-onion sauce with hot spices, vinegar and potatoes (sharpness can be modificated – from delicately spicy, through hot to very hot).
29. Vepřové Mandras 195,-
Tento pokrm je velmi oblíbený v jižní Indii. Bohatá chuť vepřového masa připravená z chilly, tamarindu, rajčat a šťávy z cibule. (pálivost pokrmu si můžete zvolit – od jemně pálivého, přes pálivé až velmi pálivé)
Pork Mandras
This dish is very popular in Southern India. The rich flavor of pork prepared with chilli, tamarind, tomato and onion sauce (sharpness can be modificated – from delicately spicy, through hot to very hot).
30. Vepřové Jalfrezi 195,-
vepřové kousky s červenou cibulkou, paprikou a zeleninou vařené ve speciální ostro-kyselé omáčce. (ostrost pokrmu si můžete zvolit – od jemně pálivého, přes pálivý až velmi pálivý)
Pork Yalfrezi
pork pieces with red onion, peppers and vegetables cooked in a special sharp-sour sauce (sharpness can be modificated – from delicately spicy, through hot to very hot).
31. Vepřové Kadai 195,-
vepřové kousky s paprikou, rajčaty, cibulkou, celým koriandrem, kmínem, v cibulovo-tomatové omáčce dochucené koriandrem
Pork Kadai
pork pieces with peppers, tomatoes, onions, whole coriander, cumin in tomato sauce seasoned with coriander.
32. Vepřový Rogan 195,-
tento velice známý pokrm pochází z regionu Kashmir, vepřové kousky jsou vařeny speciálním způsobem, používá se výjimečné a exotické koření, jako např. muškátový květ, fenykl a asafoetida („čertovo lejno“)
Pork Rogan
this well-known dish comes from the Kashmir region, pork pieces are cooked in a special way, seasoned with rare and exotic spices, for example. mace, fennel and asafetida („devil’s dung“).
33. Vepřové s česnekem 195,-
vepřové kousky vařené s česnekem, orestovanou cibulkou, garam masalou, rajčaty, cibulkou a pastou z kešu ořechu, dochucené česnekem
Pork with Garlic
pork pieces cooked with garlic, roasted onions, garam masala, tomato, onion and cashew nut paste, seasoned with garlic.
34. Vepřový Palak 195,-
vepřové kousky s čestvým špenátem vařené s česnekem, zázvorem, kmínem, fenugreekem, dochucené speciální indickou smetanou a deshi ghee (speciální indické máslo)
Pork Palak
pork pieces cooked with fresh spinach, garlic, ginger, cumin, fenugreek, topped with cream and a special Indian deshi ghee (special Indian butter).
35. Vepřové Kari 195,-
vepřové kousky ve vývaru s rajčaty a orestovanou cibulkou, indickým kořením, dochucené smetanou
Pork Curry
Pork pieces in sauce with tomatoes and fried onions, spices, with cream on the top.
36. Jehněčí Rogan Josha 240,-
Tenhle delikátní pokrm pochází z oblasti Kashmir. Je velice známý díky použití speciálního a exotického koření jako je mák, bobkový list, muškátový ořech, hřebíček, fenykl a assafetida („čertovo lejno“)
Rogan Josh´s Lamb
This delicate dish comes from the Kashmir region. It is well-known for its use of special and exotic spices like poppy seeds, bay leaf, nutmeg, cloves, fennel and assafetida („devil’s dung“).
37. Máslové jehněčí 240,-
jehněčí kousky v krémové rajčatové omáčce, s pastou z kešu ořechů, ochucené na slunci sušeným fenugreekem, zázvorem a zeleným kardamonem, nakonec dochucené máslem a smetanou
– pokrm obsahuje indicko-thali položky – Thali není jméno receptu, je to jméno tradičního indického talíře, na kterém se servírují různé druhy jídla rozdílné chuti.
Butter Lamb
lamb pieces in a creamy tomato sauce with a cashew nut paste, seasoned with sun-dried fenugreek, ginger and green cardamom, with butter and cream on the top.
– Dish includes Indian-thali items – Thali is not a recipe but the name of traditional Indian plate, which are served various kinds of different sauces and dishes.
38. Jehněčí Mango 240,-
kousky jehněčího masa v jemné rajčatové omáčce, s pastou z kešu ořechů a mangovým pyré, obohacené kořením s výraznou chutí
Mango Lamb
pieces of lamb in light tomato sauce with a cashew nut paste and mango puree, enriched with a distinctive spices.
39. Jehněčí Korma 240,-
kousky jehněčího masa v krémové omáčce z kešu ořechů, mákem, khoyoou, kousky kokosu, smetanou, máslem a šafránovou příchutí.
Tento pokrm je velmi jemný a lehký.
Lamb Korma
pieces of lamb in a creamy sauce of cashew nuts, poppy seeds, khoyoou, coconut, cream, with butter-saffron flavor.
This dish is very mild and light.
40. Jehněčí Vindaloo 250,-
velmi ostrý sladko-kyselý pokrm – kousky jehněčího masa vařené v rajčatovo-cibulovém vývaru s ostrým kořením, octem a brambory.(ostrost pokrmu si můžete zvolit – od jemně pálivého, přes pálivý až velmi pálivý)
Lamb Vindaloo
very hot sweet and sour dish – lamb pieces cooked in a tomato-onion sauce with hot spices, vinegar and potatoes (sharpness can be modificated – from delicately spicy, through hot to very hot).
41. Jehněčí Madras 240,-
Tento pokrm je velmi oblíbený v jižní Indii. Bohatá chuť jehněčího masa připravená z chilly, tamarindu, rajčat a šťávy z cibule. (ostrost pokrmu si můžete zvolit – od jemně pálivého, přes pálivý až velmi pálivý)
Lamb Madras
This dish is very popular in Southern India. The rich flavor of lamb prepared with chilli, tamarind, tomato and onion sauce (sharpness can be modificated – from delicately spicy, through hot to very hot).
42. Jehněčí Jalfrezi 240,-
kousky jehněčího masa s červenou cibulkou, paprikou a zeleninou vařené ve speciální ostro-kyselé omáčce. (ostrost pokrmu si můžete zvolit – od jemně pálivého, přes pálivý až velmi pálivý)
Lamb Yalfrezi
lamb pieces with red onion, peppers and vegetables cooked in a special sharp-sour sauce (sharpness can be modificated – from delicately spicy, through hot to very hot).
43. Jehněčí Kadai 240,-
kousky jehněčího masa s paprikou, rajčaty, cibulkou, celým koriandrem, kmínem, v cibulovo-tomatové omáčce dochucené koriandrem
Lamb Kadai
pork pieces with peppers, tomatoes, onions, whole coriander, cumin in tomato sauce seasoned with coriander.
44. Jehněčí s česnekem 240,-
kousky jehněčího masa vařené s česnekem, orestovanou cibulkou, garam masalou, rajčaty, cibulkou a pastou z kešu ořechu, dochucené česnekem
Lamb with Garlic
pork pieces cooked with garlic, roasted onions, garam masala, tomato, onion and cashew nut paste, seasoned with garlic.
45. Jehněčí Palak 240,-
kousky jehněčího masa s čestvým špenátem, vařené s česnekem, zázvorem, kmínem, fenugreekem, dochucené speciální indickou smetanou a deshi ghee (speciální indické máslo)
Lamb Palak
lamb pieces with fresh spinach cooked with garlic, ginger, cumin, fenugreek, seasoned with a special Indian cream and desu ghee (special Indian butter).
46. Jehněčí Kari 240,-
kousky jehněčího masa ve vývaru s rajčaty a orestovanou cibulkou, indickým kořením, dochucené smetanou
Lamb Curry
Lamb pieces in sauce with tomatoes and fried onions, spices, with cream on the top.
47. Kalkatská ryba na kari 230,-
Tento pokrm pochází ze západního Bengálu, který je znám díky rybím pokrmům s kari.
– vykoštěná ryba je vařena se speciálním kořením a nakonec dochucena hustým vývarem
Calcutta fish curry
This dish comes from Western Bengal region, which is known for fish curry.
– Boneless fish is cooked with special spices and at the end seasoned with thick broth
48. Rybí Korma 230,-
losos – vařený v husté krémové omáčce vyrobené z kešu ořechů, máku, khoyi, kokosu, smetany a másla, s šafránovou příchutí.
Velmi jemný pokrm.
Fish Korma
salmon – cooked in a thick creamy sauce made from cashew nuts, poppy seeds, Khoy, coconut, cream and butter, seasoned with saffron
Very mild dish.
49. Krevetové Vindaloo 260,-
Tato specialita pochází z Goa. Krevaty se vaří v jemně štiplavém základu Masala, se speciálním kořením, nakonec se přidává speciální ingredience původem z Portugalska. (ostrost pokrmu si můžete zvolit – od jemně pálivého, přes pálivý až velmi pálivý)
Shrimp Vindaloo
This specialty comes from Goa. Shrimps are boiled in lightly acrid base Masala, with special spices, at the end the special Portugeese ingredients are added (sharpness can be modificated – from delicately spicy, through hot to very hot).
50. Krevetový Madras 260,-
Tento pokrm je velmi oblíbený v jižní Indii. Bohatá chuť krevet připravená z chilly, tamarindu, rajčat a šťávy z cibule. (ostrost pokrmu si můžete zvolit – od jemně pálivého, přes pálivý až velmi pálivý)
Shrimp Madras
This dish is very popular in Southern India. The rich flavor of shrimps prepared with chilli, tamarind, tomato and onion sauce (sharpness can be modificated – from delicately spicy, through hot to very hot).
51. Krevetové Kadai 260,-
krevety s paprikou, rajčaty, cibulkou, celým koriandrem, kmínem, v cibulovo-tomatové omáčce dochucené koriandrem
Shrimp Kadai
shrimps with peppers, tomatoes, onions, whole coriander, cumin in tomato sauce seasoned with coriander.
52. Krevetové Jalfrezi 260,-
krevety s červenou cibulkou, paprikou a zeleninou vařené ve speciální ostro-kyselé omáčce. (ostrost pokrmu si můžete zvolit – od jemně pálivého, přes pálivý až velmi pálivý)
Shrimp Yalfrezi
shrimps with red onion, peppers and vegetables cooked in a special sharp-sour sauce (sharpness can be modificated – from delicately spicy, through hot to very hot).
53. Krevetová Korma 260,-
krevety v krémové omáčce z kešu ořechů, mákem, khoyoou, kousky kokosu, smetanou, máslem a šafránovou příchutí.
Tento pokrm je velmi jemný a lehký.
Shrimp Korma
shrimps in a creamy sauce of cashew nuts, poppy seeds, khoyoou, coconut, cream, with butter-saffron flavor.
This dish is very mild and light.
původně pokrm z Paříže – do Indie se dostal přes Afgánistán. Biryani je pokrm založený na basmati rýži a mase – to se vždy dává dohromady na pánev a speciálně ochutí.
dish originally from Paris – it came to India through Afghanistan. Biryani is a dish based on basmati rice and meat – it is prepared and seasoned together on a pan.
54. Kuřecí Biryani 250,-
Toto je dokonalá a chutná kombinace kuřecího Tikka, speciální basmati rýže a hustého vývaru. Aromatický pokrm ochucený mákem, hřebíčkem, bobkovým listem, šafránem, zeleným kardamonem, mátou, jogurtem, skořicí a šafránový mlékem, které je rozpuštěné na povrchu.
Chicken Biryani
This is a perfect and delicious combination of chicken Tikka, special basmati rice and a thick broth. Aromatic dish flavored with poppy seeds, cloves, bay leaf, saffron, green cardamom, mint, yogurt, cinnamon and saffron milk on the top.
55. Jehněčí Biryani 275,-
Tento pokrm je velice známý v Bombaji. Kousky jehněčího masa se vaří dohromady s basmati rýží v hustém vývaru, aromatický pokrm ochucený mákem, hřebíčkem, bobkovým listem, šafránem, zeleným kardamonem, mátou, jogurtem, skořicí a šafránový mlékem, které je rozpuštěné na povrchu.
Lamb Biryani
This dish is very famous in Mumbai. Pieces of lamb are prepared with basmati rice in a thick broth, it is spicy dish flavored with poppy seeds, cloves, bay leaf, saffron, green cardamom, mint, yoghurt, cinnamon and saffron milk on the top.
56. Vepřové Biryani 260,-
kostky vepřového masa se vaří na mírném ohni s basmati rýží,k cibulkou, rajčaty, jogurtem, čerstvými domácími bylinkami a nakonec se dochutí máslem, šarfánem a čerstvou mátou
Pork Biryani
pork pieces are prepared on low heat with basmati rice, onions, tomatoes, yogurt, fresh homegrown herbs and finally finished with butter, safron and fresh mint.
57. Krevetové Biryani 280,-
krevety a basmati rýže s garam masalou, zeleným kardamonem, jogurtem, čestvou mátou a šafránovou smetanou, která je rozpuštěná na povrchu celého jídla
Shrimp Biryani
shrimps and basmati rice with garam masala, green cardamom, yogurt, fresh mint and saffron cream ladelled on the surface of the meal
58. Jehněčí Thali 360,-
– obsahuje: 1. Jehněčí na kari – jehněčí kousky na cibulce v tomatovém vývaru se speciálním kořením.
2. Zeleninový mix – brokolice, květák, karotka a zelené fazolky vařené v hustém vývaru
3. Čočková Masala – žlutá čočka s česnekem, krájenými rajčaty, cibulkou, dochucená smetanou
4. Okurková Raita – okurka s jogurtem a orestovanými kmínovými semínky
5. Mix Picke – indický speciální mix
Lamb Thali
– Includes: 1. lamb curry – lamb pieces with onions in a tomato broth with special spices.
2. Vegetable mix – broccoli, cauliflower, carrots and green beans cooked in a thick broth
3. Lentil Masala – yellow lentil with garlic, chopped tomatoes, onions, seasoned with cream
4. Cucumber Raita – cucumber with yogurt and roasted caraway seeds
5. Mix Pick – Indian special mix
59. Kuřecí Thali 280,-
– obsahuje: 1. Kuřecí kari – kousky kuřecího masa s kari kořením a smetanou
2. Zeleninový mix – brokolice, květák, karotka a zelené fazolky vařené v hustém vývaru
3. Čočková Masala – žlutá čočka s česnekem, krájenými rajčaty, cibulkou, dochucená smetanou
4. Okurková Raita – okurka s jogurtem a orestovanými kmínovými semínky
5. Mix Picke – indický speciální mix
Chicken Thali
– Includes: 1. Chicken curry – chicken pieces with curry and cream
2. Vegetable mix – broccoli, cauliflower, carrots and green beans cooked in a thick broth
3.Lentil Masala – yellow lentil with garlic, chopped tomatoes, onions, seasoned with cream
4. Cucumber Raita – cucumber with yogurt and roasted caraway seeds
5. Mix Pick – Indian special mix
60. Zeleninové Thali: 290,-
obsahuje: 1. Palak Paneer – sýr Tofu vařený ve speciálním špenátovém pyré a domácí směsí koření, dochucený česnekem
2. Zeleninový mix – brokolice, květák, karotka a zelené fazolky vařené v hustém vývaru
3. Čočková Masala – žlutá čočka s česnekem, krájenými rajčaty, cibulkou, dochucená smetanou
4. Mix Picke – indický speciální mix
Vegetable Thali
– Includes: 1. Palak Paneer – fresh white cheese prepared in a special spinach puree and homemade spice mix, flavored with garlic
2. Vegetable mix – broccoli, cauliflower, carrots and green beans cooked in a thick broth
3. Lentil Masala – yellow lentil with garlic, chopped tomatoes, onions, seasoned with cream
4. Mix Pick – Indian special mix
Tandoori není jméno receptu, ale kuchařské metody. Tandoor je hliněná pec, ve které se rozdělá oheň. Marinované maso (kuřecí, jehněčí, krevety, ryby…) se rozloží na stěny tohoto hrnce a v tomto extrémně horkém prostředí se pečou a udí zároveň. Všechny pokrmy, které se připravují v tandoori peci se podávají s různými omáčkami např. mátovou nebo tandoori omáčkou)
Tandoori is not a recipe but cooking method. Tandoor is a clay oven in which you burn a fire. Marinated meat (chicken, lamb, shrimp, fish …) are spread over the walls of this oven and in this extremely hot air they are baked and smoked at the same time. All dishes prepared in the tandoori oven are served with different sauces (eg. mint or tandoori sauce)
61. Tandoori Kuře 370,-
marinovaná kuřecí stehna (naložená přes noc v česneku a zázvorové pastě, zeleném kardamonem, garam masale a koriandrovém prášku), opečené v tandoori kotli
Tandoori Chicken
marinated chicken thighs (marinated overnight in garlic and ginger paste, green cardamom, coriander and garam masala powder) baked in tandoori oven
62. Tandoori Šašlik Mix 220,-
marinované kousky kuřete (naložené přes noc), kostičky papriky, rajčata a cibule, s česnekem, zázvorem, jogurtem s indickým kořením – to vše restované v tandoori kotli
Tandoori Shashlik Mix
overnight marinated chicken, pieces of pepper, tomatoes and onion with garlic, ginger, yoghurt and Indian spices – all roasted in the tandoori oven
63. Everest Malai Kebab 220,-
marinované kousky kuřecích prsou (naložené přes noc) ve velmi jemné omáčce, která obsahuje jogurt, zelený kardamon, pastu z kešu ořechů a indické bylinky – to vše restované v tandoori kotli
Everest Malai Kebab
overnight marinated chicken breast in a light sauce that contains yogurt, green cardamom, cashew nut paste and Indian herbs – all roasted in the tandoori oven
64. Kuřecí Tikka 220,-
kousky kuřecích prsou (vykostěné) marinované přes noc v jogurtu, zázvoru, česneku a tandoori masale, poté restované v tandoori kotli
Chicken Tikka
boneless chicken breast marinated overnight in yogurt, ginger, garlic and tandoori masala then roasted in the tandoori oven
65. Everest Tandoori Mix 290,-
všechny složky tandoori jsou servírovány na jednom talíři – kombinace Tandoori kuřete, kuřecího Tikka, Everest Malai Kebabu, Seekh Kebabu a Tandoori krevet
Everest Tandoori Mix
all tandoori ingredients served on one plate – a combination of Tandoori Chicken, Chicken Tikka, Everest Malai Kebab, Seekh Kebab and Tandoori shrimps
66. Malai Kofta 175,-
lehce osmažené noky z bramborového těsta smíchaného s indickým sýrem a sušeným ovocem, servírované s tradičním smetanovým vývarem
Malai Kofta
lightly fried dumplings made of potato dough mixed with Indian cheese and dried fruits, served with traditional creamy sauce
67. Chana Masala 170,-
ochucená cizrna vařená v tomatovo-cibulovém vývaru, dochucená zeleným koriandrem
Chana Masala
seasoned chickpeas cooked in a tomato-onion broth, seasoned with cilantro
68. Zeleninový mix 160,-
mix čerstvé zeleniny v tomatovo-cibulovém vývaru s vybraným kořením, zázvorem a koriandrem
Vegetable mix
fresh vegetable mix in a tomato-onion broth with selected spices, ginger and coriander
69. Zeleninové Vindaloo 170,-
velice pálivý pokrm s příchutí ostrého koření, citrónu a brambor
Vegetable Vindaloo
very hot dish with potatoes seasoned with hot spices and lemon
70. Zeleninová Korma 165,-
jemná smetanová korma s nádechem šafránu se vaří z pasty z kešu ořechů, máku, khoyi, kokosu, smetany a másla
Vegetable Korma
delicate creamy korma with a hint of saffron is prepared from a paste of cashew nuts, poppy seeds, Khoy, coconut, cream and butter
71. Palak Paneer 180,-
tofu sýr vařený ve špenátovém pyré se směsí domácího koření, dochucený česnekem
Palak Paneer
fresh white cheese prepared in spinach puree with a home spice mix, seasoned with garlic
72. Palak Kofta 170,-
domácí sýrové nugetky opečené dozlatova v tradičním smetanovém vývaru s čestvým špenátem
Palak Kofta
homemade cheese nuggets fried with golden crust in traditional creamy broth with fresh spinach
73. Kadai Paneer 180,-
prudce opečené kousky papriky, rajčat a cibule s koriandrem, kmínem v tomatovo-rajčatovém vývaru s kasoori methi
Kadai Paneer
stir fried peppers, tomatoes and onions with cilantro, cumin seeds in a tomato broth with kasoori methi
74. Paneer Tikka Masala: 185,- indický sýr vařený s čestvou cibulkou, rajčaty, pastou z kešu ořechů a smetanou, s přidaným zeleným a černým kardamonem, bobkovým listem, muškátovým květem a garam masalou
Paneer Tikka Masala
fresh white cheese prepared with fresh onions, tomatoes, paste of cashew nuts, cream, green and black cardamom, bay leaf, nutmeg and garam masala
75. Paneer Pasanda 180,-
tofu sýr vařený s rajčaty a pastou z kešu ořechů, vývar je dochucen smetanou a máslem
Paneer Pasanda
fresh white cheese prepared with tomatoes and cashew nut paste, sauce is seasoned with cream and butter
76. Shahi Paneer 180,-
kousky tofu sýra vařené s rajčaty, pastou z kešu ořechů, do vývaru se přidává garam masala, koriandr, smetana, máslo a kasoori methi
Shahi Paneer
fresh white cheese prepared with tomatoes, cashew nut paste, the sauce is seasoned with garam masala, coriander, cream, butter and kasoori methi
77. Houbová Mutter Masala 170,-
zelený hrášek a čerstvé houby vařené s cibulkou, rajčaty, pastou z kešu ořechů a smetanou, dochucené zeleným a černým kardamonem, hřebíčkem, muškátovým ořechem, bobkovým listem, garam masalou a smetanou
Mushroom Mutter Masala
green peas and fresh mushrooms prepared with onions, tomatoes, cashew nut paste and cream, seasoned with green and black cardamom, cloves, nutmeg, bay leaf, garam masala and cream
78. Dal Masala 165,-
výběrová žlutá čočka vařená s cibulkou, rajčaty a kmínem, dochucená česnekem a zeleným koriandrem.
Dal Masala
fine yellow lentil cooked with onions, tomatoes and cumin, seasoned with garlic and cilantro.
RÝŽE/RICE
79. Basmati Rýže 60,-
vařená indická rýže
Basmati Rice
Indian cooked rice
80. Džíra rýže 60,-
vařená basmati rýže s římským kmínem
Jeera Rice
basmati rice cooked with cumin
81. Matar Pulao 65,-
basmati rýže vařená se zeleným hráškem, zeleným kardamonem a bobkovým listem
Matar Pulao
basmati rice cooked with green peas, green cardamom and bay leaf
NAAN (indický chléb – placka z bílé mouky pečená v tandoori kotli)
NAAN (Indian bread – flat white bread baked in tandoori oven)
82. Obyčejná placka 50,-
Common Naan
83. Máslová placka (potřená máslem) 55,-
Butter Naan (with butter)
84. Česneková placka (potřená česnekem) 60,-
Garlic Naan (with garlic)
85. Pešavárská placka – plněná placka kokosem, hrozinkami a ořechy. 66,-
Peshavar Naan – Naan stuffed with coconut, raisins and nuts.
PARANTHA
86. Lachha Parantha – vícevrstvý indický chléb 60,-
Lachha Parantha – a multi-layered Indian flat bread
87. Bramborová Parantha – bílý indický chléb plněný bramborami a indickým kořením 65,-
Potato Parantha – Indian flat white bread stuffed with potatoes and spices
88. Sýrová Parantha – bílý indický chléb plněný směsí sýra a brambor 65,-
Cheese Parantha – Indian flat white bread stuffed with a mixture of cheese and potatoes
89. Masová Parantha – bílý indický chléb plněný kořeněnou směsí mletého jehněčího masa 65,-
Keema Parantha – Indian flat white bread stuffed with a spicy mixture of minced lamb
RAITA
90. Okurková Raita – bílý jogurt s čerstvě nastrouhanou okurkou a indickým kořením 50,-
Cucumber Raita – yoghurt with freshly grated cucumber and spices
INDICKÉ PICKLE
INDIAN PICKLES
91. Tamarindové Chutney – směs tamarindu, fenyklu, cukru a tradičního indického koření 20,-
Tamarind Chutney – a mix of tamarind, fennel, sugar and traditional Indian spices
92. Mango Chutney – sladko-kyselý mix ochucovadel s mangem 20,-
Mango Chutney – sweet and sour mix with mango
93. Mix Pickle – kořeněná nakyselo naložená zelenina 20,-
Pickle Mix – Spicy sour vegetable pickles